2011. június 3., péntek

Fenntarható finomságok Ételkészítő tanfolyam- Júniusi 15. 18.00-21.00

Szeretettel meghívlak titeket Fenntartható finomságok ételkészítő tanfolyamra!
Itt a nyár, a nyári zöldségek és finomabbnál finomabb gyümölcsök! Gyere, ismerd meg minek van éppen szezonja a kertekben, hogyan készítheted el ezeket az alapanyagokat változatosan, finoman és egészségesen! 
Időpont: 2011. június 15-én 18.00- 21.00. 
Amiket közösen készítünk: Turmix kerti zöldekből, Cukkini-tészta (ez is nyers, vegán), Vegyes csíra, Barna rizs rizottó és Élő-nyers gyümölcsös sütemény
És még:
- bevezetés az egészség és környezettudatos táplálkozásba
- beszélgetés és tippek a szezonális alapanyagok elkészítéséről
- ismerkedés a zöld leveles növényekkel (spenót, csalán, saláta-félék)
(*= környezettudatos)
Az egy alkalmas foglalkozás (beszélgetéssel egybekötött közös ételkészítés és a megtanult ételek elfogyasztása) részvételi díja: 4.000.- Ft.
(A részvételi díjat a helyszínen kell befizetni. A csoport maximum 10férőhelyes, és 5 fő jelentkezése esetén tudjuk megtartani.)
Helyszín: Messzelátó Egyesület 1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11. III. em. 19. (26-os kapucsengő)
Információ:
Repka Ágnes 0670-70-28187
www.repakonyha.blogspot.com




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...