2011. július 13., szerda

Élő gourmet vacsora / Living gourmet dinner

Az asztal
Pácolt szőlőlevél karfilos magkrémmel töltve vegyes salátaágyon Citromos-szezámos öntettel
Krémes paprikaleves Aszalt paprikával, fűszeres krékerrel
Barackos palacsinta sárgabarackkal töltve Vanília öntettel
Ráadás bonbonok ehető csomagolásban
A főétel Rókagombás-spenótos tortácska volt.

Következő alkalom: Július 20. Budapest
Next date: 20th july. Budapest
Információ/Information: 
www.elogourmet.blogspot.com

3 megjegyzés:

  1. Ismerős a töltött szőlőlevél :-)

    Jó étvágyat a vacsorához!

    VálaszTörlés
  2. Igen, most néztem a blogod, látom te is csináltál pont ilyet mostanában :) Nagyon jók az ízek, így együtt!
    Szegeden milyenek az összejövetelek? augusztus 12-én megyek arra, te ott laksz?

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...