2011. október 13., csütörtök

Felhívás: Green-Go rövidfilm verseny és fesztivál

Odavagy Tarantino művészi alkotásaiért, esetleg David Attenborough dokumentumfilmjeiért rajongsz? Lenyűgöző képsoraiddal, vagy kreatív animációddal megmutatnád, milyen károkat szenvedünk el az erdőirtás és a túlzó étel és energiafogyasztás miatt? Részt vennél egy új nemzetközi mozgalomban, ami egy zöld fesztivál alapjait fekteti le? Ha a válaszod igen, itt a helyed! Terjeszd környezetvédelmi üzeneted, mutasd meg tehetségedet, sőt, akár nyerj is vele!
A CEEweb a Biológiai Sokféleségért, a Diverziti Egyesület és a Greenpeace Magyarország minden kamerát, illetve egyéb felvevőberendezést kezelőt meghív, hogy részt vegyen az első nemzetközi Green-Go rövidfilm versenyen és fesztiválon!

1. kategória: Kincsünk a Föld és az élelem (Greenpeace)

Bebizonyosodott, hogy nem fenntartható az a mód, ahogyan ma az élelmiszereket termeljük. A nagyipari mezőgazdaság mérgező vegyszerekkel szennyezi a környezetet, néhány multinacionális agro-kémiai cég jogvédett vetőmagjait és génmódosított növényeket használ. Alapjaiban meg kell változtatnunk az élelmiszertermelést. A megoldás az ökológiai gazdálkodás, amely úgy teszi lehetővé az fenntartható gazdálkodást és az egészséges élelmiszerek előállítását most és hosszútávon is, hogy közben megvédi a talaj termőrétegét, a vízbázist, a klímát, támogatja a biológiai sokféleség megtartását és a környezetet sem vegyi anyagokkal, sem génmódosított növényekkel nem szennyezi el. 

More information: www.greengofest.eu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...